2023. Szeptember
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
Home Cégismertető Elérhetőség Karrier Munkatársaink Szolgáltatásaink

Név:
Jelszó:
Belépés
 
 
Autó elektronika
 Autó Hi-Fi
 Autó riasztó
 GPS alapú jármű követés
 GPS alapú jármű felügyelet
 Sebességváltó zár
 Ablakemelő
 Centrálzár
 Telefon kihangosító
 Kihangosító
 Xenon
 Tolató kamera
 Tolató radar
 Radar detektor
 Ülésfűtés
Hő- és biztonsági fólia
Épület elektronika
Épületgépészet
Bérlés
EasyTrack BELÉPÉS

 Érdeklődés:
 - Autó elektronika
 - Épület elektronika

 Dolgozz a csapatban:
 - Jelentkezz munkatársnak
 - Jelentkezz alvállalkozónak


 

XENON

A xenon a természetes fényhez közel állóbb színhőmérsékletet és fénymennyiséget biztosít a hagyományos és halogén (100-150W) izzók energiaigényének töredékével (30-50W), úgy, hogy közben kevés hő keletkezik. A kis hoőképződés nem károsítja a lámpatestet, a megfelelő fénymennyiség és színhőmérséklet miatt szemünk nem fárad, kontrasztossága miatt megmarad eredeti felismero képessége.
 

A xenon hosszú élettartamú!

Az égőben nincs izzószál, ezért nem érzékeny a hőingadozásra (ki-bekapcsolás) és a mechanikus behatásokra. A xenon fényét egy nemesgázokkal teli térben nagyfeszültség hatására két elektróda között létrejött ív adja. Az ív begyújtásához 2000V feletti feszültség szükséges, de bemelegedése után, fenntartásához elegendő 80V. Ezt a nagy feszültséget egy speciális transzformátor hozza létre, amit egy erre a célra tervezett elektronika vezérel.


Előnyei:

Nagyobb fényerő: a 35W-os szett, 3-szor nagyobb lumenű fényforrással rendelkezik, mint a hagyományos 55W-os halogén izzók,

Violafehér fény: a fényhőmérséklete ezeknek a szetteknek sokkal jobban megegyezik a nappali fénnyel, mint a hagyományos halogén izzók, melyek inkább sárgás árnyalattal világítanak,

Nagyobb látótávolság: a nagyobb fényforrás, és fehérebb szín kombinációjából adódóan sokkal jobb a látótávolság foleg az éjszakai vezetési körülmények között,

Hosszabb élettartam: A Maxlux és GP Thunder szettek ÖTSZÖR tovább tartanak mint a hagyományos halogén lámpák!

 

Tulajdonságok:

 • A telepítéshez nincs szükség újrakábelezéshez, vagy meglévo kábelek vagdosásához.
 • 35W. Xenon gázzal töltött kisüléses fej. Nincs izzószál. 4300K-10000K fényhomérséklet. Nagyobb fény kibocsátás.
 • Legjobb orvosi xenon minőség!
 • Hosszabb élettartam!
 • A HID lámpákban a fényt egy elektormos ív hozza létre, melynek sokkal nagyobb a fényereje és a színhőmérséklete.
 • Nem szükséges kicserélni a fényszórót, csupán a xenon "izzót" kell a hagyományos halogén helyére szerelni és az elektronikát elhelyezni a motortérben, majd megfeleloen csatlakoztatni az autó elektromos rendszeréhez.
 • A Kelvin szám az izzó színét jellemzi. A sárgás halogén 3000K körüli, a tiszta fehér H.I.D. Xenon 4300K, a jégkék 6000K. Ahogy növekszik a Kelvin szám, úgy kékül az izzó fénye. A legerosebb fénye a 4300K-es izzüknak van, ettol felfelé haladva az izzók fényereje csökken. A 4300K-es izzóval látunk a legjobban, mivel ez áll legközelebb a napfény színéhez, így az emberi szem ebben a tartományban a leg érzékenyebb. Mi a 4300K-es izzót ajánljuk, valamint a jégkék 6000K-est. A magasabb kelvinszámú izzó színhomérséklete torzitja a színérzékelést, valamint az emberi szem nem elég érzékeny ezen a tartományon. A vizes aszfalt kékes árnyalata is jelentosen elnyeli az eros kék fényt.
 • A hatalmas fényáramot egy elektromos ív adja a xenongázzal és egyéb fémsókkal töltött kvarcüveg gömbben. A xenonizzóban nincs izzószál.
 • A xenonégő élettartama a halogén izzóénak többszöröse, ami általában kiszolgálja a gépkocsi teljes élettartamát, amit egy tulajdonosnál tölt. A gyártó 2000 üzemórát ígér, míg egy átlagos halogén izzó élettartama 400 üzemóra.
 • Kb. 5 másodperc után a teljes fényerő 90%-a áll rendelkezésre, kb. egy perc után eléri teljes fényerejét.
 • Az elektronika a begyújtásnál kb. 25.000 V feszültséget hoz létre, majd az áramerősséget csökkentve kb. 85V körül stabilizálja azt.


Hibabejelentő

Céges költségeit hatékonyan csökkentheti GPS nyomkövető beszerelésével!

Hatékony munkaidő kontroll!

Üzemanyag megtakarítás!

Menetlevél szolgáltatás!

Alacsony üzemletetési költségek!

 
  Látogatók száma: 1274519
Tel: +36 88/591-470, Fax: +36 88/591-477